Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon erdeti Victorinox?

Vajon erdeti Victorinox?

Figyelt kérdés
Szerintetek, vajon eredeti victorinox termékek, azok a bicskák amiket reklámoznak, hogy a mol kutaknál akár 50%-os árkedvezménnyel meg lehet venni? Mert én szeretnék ott venni egy rescue tool-t vagy egy outridert. Amúgy szerintetek ha eredeti akkor jó választás lenne?
2011. szept. 13. 16:25
 1/4 anonim válasza:
igen, eredetiek. Számlát, gyári garanciát kapsz hozzájuk. Nekem személyesen nem tetszik a rescue tool én a 2 vel kissebbet vettem, és szeretem. De mondjuk biztos van oka annak, hogy elnyerte az év kése díjat nem tudom hányban...
2011. szept. 14. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. szept. 15. 15:02
 3/4 Moha- ***** válasza:

Nagy elonye, hogy egy kezzel nyithato es van rajta speci biztondagi ov vago, valamint kulonosen robosztus es strapabiro konstrukcio.

Epp ma vasaroltam egy huntsmant. Legolcsobb a gyartotol rendelni! Meg bele is gravirozzak a nevedet.

2011. nov. 27. 03:53
 4/4 anonim válasza:

Nekem tetszik a Rescue tool de gondolj csak bele a legtöbb funkcióját soha nem fogod használni (reméljük) és a Rescue tool eléggé drága annak az árából tudsz venni egy más felszereltségű Victorinoxot olyat ami megfelel az igényeidnek nézz körül itt: [link]

U.I.: Amúgy ez a Mol kutas "akció" elég nagy átb@szás de ebbe most nem megyek bele jobban.

2012. jún. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!