Ugye nem létezik olyan ember, aki nem szereti a Nutellát?
Én utálom. Egyszer megkóstoltam, de ilyen műízű ragacsos borzalmat még nem ettem, így megkímélem magamat tőle.
Az embereknek mindössze a jó marketingje miatt ízlik, könnyen befolyásolhatóak.
Én se szeretem :)
Gyerekkoromban mindenki odavolt érte, háát hiába kótolgattam, nekem nem jön be. Kenyérre kenve felfordul tőle a gyomrom, de kóstoltam már önmagában, kaláccsal, palacsintában, sehogy sem ízlik, pedig édesszájú vagyok. Tömény édes gejl.
Undorító, barna, olajos massza 6 tonna cukorral. Semmi élveznivaló nincs benne.
Inkább azon csodálkozom, hogy vannak emberek, akiknek ez ízlik. Ehetetlennek éppen nem mondanám, de gyorsan émelyítővé válik.
Ja igen, olyan nekem is volt már, hogy majdnem elhánytam magam a kávéillattól. Valószínűleg a kialvatlanság miatt történt, túl korai időpontra kellett mennem plusz kombóba nyomatta mindenki a kávézást és sok volt az nekem. Gyorsan ki kellett mennem a friss levegőre, hogy ne hányjam el magam.
A kávéval úgy vagyok, hogy az illata általában bejön, kivéve ha agyonpörkölt, de az ízét mindig is utáltam. A kávé ízesítésű kajákat se szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!