Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ugye nem létezik olyan ember,...

Ugye nem létezik olyan ember, aki nem szereti a Nutellát?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a nutella undorító. Ízét elnyomja a töménytelen cukor, és ráadásul ragacsos.
2017. aug. 14. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Én utálom. Egyszer megkóstoltam, de ilyen műízű ragacsos borzalmat még nem ettem, így megkímélem magamat tőle.

Az embereknek mindössze a jó marketingje miatt ízlik, könnyen befolyásolhatóak.

2018. dec. 12. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Én imádom a nutellát persze nem magában 🙂
2020. okt. 8. 03:03
 14/18 anonim válasza:
75%

Én se szeretem :)

Gyerekkoromban mindenki odavolt érte, háát hiába kótolgattam, nekem nem jön be. Kenyérre kenve felfordul tőle a gyomrom, de kóstoltam már önmagában, kaláccsal, palacsintában, sehogy sem ízlik, pedig édesszájú vagyok. Tömény édes gejl.

2022. nov. 23. 12:48
 15/18 anonim válasza:
100%
Túl édes és Túl sok cukrot tartalmaz a nutella. Én is utálom, pont emiatt. El kell fogadni azt a tényt, hogy emberiség egyik fele szereti, másik fele utálja. De ez bármire igaz.
2024. márc. 13. 07:33
 16/18 anonim ***** válasza:
16%

Undorító, barna, olajos massza 6 tonna cukorral. Semmi élveznivaló nincs benne.

Inkább azon csodálkozom, hogy vannak emberek, akiknek ez ízlik. Ehetetlennek éppen nem mondanám, de gyorsan émelyítővé válik.

aug. 25. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Ugyanezt gondolom a kávéról, már az illatától is hányingerem van, mégsem írom, hogy semmi élvezivaló nincs benne, mert másoknak bejön, sőt, létezni nem tudnak nélküle. Nem vagyunk egyformák és ez így jó.
aug. 27. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja igen, olyan nekem is volt már, hogy majdnem elhánytam magam a kávéillattól. Valószínűleg a kialvatlanság miatt történt, túl korai időpontra kellett mennem plusz kombóba nyomatta mindenki a kávézást és sok volt az nekem. Gyorsan ki kellett mennem a friss levegőre, hogy ne hányjam el magam.

A kávéval úgy vagyok, hogy az illata általában bejön, kivéve ha agyonpörkölt, de az ízét mindig is utáltam. A kávé ízesítésű kajákat se szeretem.

aug. 29. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!