29-30 éves korára hova kell eljutnia egy férfinek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 17:34
11/22 anonim válasza:
Van házunk, nyaralónk, kocsink, tündéri babánk.
12/22 A kérdező kommentje:
nah, erre voltam kiváncsi.
2011. szept. 10. 17:44
13/22 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Te mit értél el eddig?
14/22 anonim válasza:
Hát igen. Kicsit konkrétabban is megfogalmazhatnád.
Feleségre / gyerekre gondolsz? Pénze? Lakásra? Kocsira?
Én párom 30 lesz (én 22 vagyok), 2 éve élünk együtt. Szóba szokott kerülni a házasság/gyerek kérdés. A házasságtól fél, a gyereket hamarabb bevállalná, akár már most szülhetnék ha akarnék, mert mindenünk megvan hozzá. Én 1 éve kezdtem el dolgozni a főiskola után, 4 hónapja vezető beosztásba kerültem, úgyhogy szeretném "bebiztosítani" a helyem, tapasztalatot szerezni, úgyhogy várunk még 2-3 évet.
15/22 anonim válasza:
ma 17:46 vagyok.
Van kocsija, fél háza és most akarunk közösen venni egy 7végi telket kis házzal.
16/22 anonim válasza:
Esetleg megfogalmazódott már benned, hogy mit szeretnél kihozni az életedből?
17/22 anonim válasza:
Illene tudni kiválasztani a megfelelő kategóriát a kérdésednek. Továbbá lehetne annyi humorod, hogy nem szólsz be a válaszolóknak, ha nem vesznek egy ilyen semmitmondó kérdést komolyan.
18/22 anonim válasza:
Ez annyira RELATÍV!!!!!!!! Mit vársz magadtól? Hova születtél? Mennyi segítséged van? Mit akartál elérni mostanra? Én szó szerint a csóróság csóróságába születtem bele. Kiskoromban semmim nem volt, sokszor éheztünk, volt, hogy még a rezsit sem tudtuk kifizetni. Nagyszüleim már születésem előtt meghaltak, szüleim (mindkettő) rokkant nyugdíjasok voltak mindig is, nem volt nagyobb testvérem, rokonom akik bármiben is támogattak volna. Most (30 és fél vagyok) van saját autóm, olyan munkám amit nem utálok, kertes házban lakom (igaz nem egy kacsalábon forgó kastély), levelezőn egyetemre járok, van lehetőségem lovagolni, nyaralni, holott kiskoromban már annak örültem volna, hogy ha nem kerülünk az utcára felnőtt fejjel. 30/N
19/22 A kérdező kommentje:
Apámmal, anyámmal élek. Iskolai alkalmazott vagyok, van egy trabantom.
2011. szept. 10. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!