Tényleg ennyire ritka ez a mai világban?
Egy bulin voltam, és megkínált egy srác sörrel, amire mondtam neki, hogy nem kösz, de azt mondta rá, hogy igyak nyugodtan, erre én azt mondtam, hogy nem iszom, ö meg kicsit meg volt lepödve. Miért?
18/L
En sem iszom soha egy kortyot sem. Ahhoz, hogy jólérezzem magam nem kellenek segédszerek. Ez a leendö alkeszeknek kicsit fura.
Amugy az egy bevett gyakorlat, hogy leitatják a nöt gátlásoldás végett.
30/F
Igen, ritka. Rám is úgy néznek az emberek, mintha a marsról jöttem volna mikor gyümölcslevet rendelek, s jönnek a hülyekérdések, hogy: "miért nem iszol? igyál már, csak egy sört!"
A helyedben nem fogadnék el senkitől italt szórakozóhelyen. Vannak még olyan állatok, akik beGináztat valaki, aztán másnap az útszélén ébredsz bugyi nélkül és nem tudod, mitől ragad az arcod. Szóval csak ésszel!
Igen valamiért elèg ritka,bár nekem is vannak olyan ismerőseim akik nem isznak(nem feltétlenül azért mert vezetnek).Szerintem ez mindenkinek a saját döntése,engem pl nem érdekel,hogy valaki iszik-e.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!