Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy megengedjek,...

Mit tegyek, hogy megengedjek, hogy cigizzek?

Figyelt kérdés

16/fiu vok....

Cigizek, mar 1eve, es nemtudom hogy gyozzem meg anyamat meg apamat hogy engedjek hogy cigizzek....:(

5xszor megfogtak, lebuktam, stb...akkor kevesebb volt a zsebpenzem, de aztan megint minden zsir volt..

Szoval nem kaptam buntetest, meg ilyenek, nem is tiltottak el nagyon a cigitol...tehat nem ellenzik, de nem is engedik...

Szerintetek mit kene tegyek, hogy megengedjek hogy cigizzek???

barmilyen otletnek orulok, ami hasznallhato...

Komoly valaszokat szeretnek, nem olyat hogy szokj le a cigirol stb...

Koszonom

2011. szept. 8. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is 16/f vagyok, de én nem beszéltem velük, csak elkezdtem cigizni is kész. Eleinte beleszólogattak, de aztán ennyi.
2011. szept. 12. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

'-: Játszd el,hogy elvonási tüneteid vannak...(de durván)

'-: Alkudozz! Pl: ' Ha kevesebb zsebpénzt kérek,akkor cigizhetek"?(100%-al kevesebbet)

'-: Zsebpénzt kapsz? KIEZ?

'-: Zsarold be őket,ha nem engedik a cigit,akkor rákanyarodsz a drogokra,és ba**hatják,ha már ráálltál,mert k**vára nem tudsz róla leállni...HAHA

'-: Nyomjad tovább szunyiba,mint a tizenéves verebek.

PROBLEM?

2011. szept. 12. 20:51
 13/15 A kérdező kommentje:

2,500-3,500ftot kapok, ha megfognak hogy cigizek akkor...maskepp 5ezer korul van a zsebpenzem....

de hogyan gyozzem meg oket???

ebbe segitsetek

2011. szept. 13. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi kérdés de valakinek hátha még fontos lehet. :D Én 16 éves koromban kezdtem el cigizni. Először csak bulikban, ott is max 1-2 szál. Aztán szépen lassan kb. fél év elteltével már vettem heti 1 doboz cigit. 1 év elteltével már 2 naponta cigit vettem. Anyámék erről semmit nem tudtak. 18 évesen leültem eléjük és megmondtam nekik hogy cigizek. Mindvégig tudták, érezték a szagát csak nem szóltak. Most, 23 évesen 1-2 hete leszoktam róla. Egyáltalán nem ment az olyan nehezen mint amiket látok interneten/hallok erre-arra.

Tehát az én tanácsom: Mindenki legyen őszinte. Ha semmi esély nincs arra hogy megengedjék azzal se foglalkozz, de gondold át a tényleges káros hatásait, nem véletlenül nem engedi a szülők többsége.

2015. jan. 6. 13:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi, ment a zöld kéz.

Igaz, hogy akkor rövid időn belül megengedték de kicsit kár is.

És most ahogy elnézem a kérdésem dátumát, már (!) akkor 1 éve cigiztem, és összesen 4éve cigizek már ://.

2015. jan. 11. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!