Mért fikázák néhányan a fila márkáju táskát?
Miért
Fila
márkájú
Én
állok
pártján sem, de
kíváncsi
Na, akkor ugorjunk! Tegyük fel, tetszik neked egy táska, meg is veszed, és utána azt látod, hogy a fél városnak olyan van. Neked hogy esik? a másik dolog, vannak a sznobok, akik nem vásárolnak olyan, számukra alpári helyen, mint a Tesco - mert gazdagok vagy mittomén -, és mind tudjuk, hogy a Fila-akció a Tescoban volt. Ez most amolyan divat. Divat, mert szinte mindenkinek van.
Engem nem érdekel kinek milyen táskája van vagy ruhája .
Jó megnézem mi van rajta vagy tetszik vagy nem de semmi több.Egyik embernek ez tetszik a másiknak ez plussz ha még akció is van és elérhető áron megtudja venni vegye meg.Nem a ruha teszi az embert vagy mégis????????
Én is azon gondolkoztam a minap, hogy miért van mindenkinek ilyen márkájú táskája?
Azért mert olcsón, aránylag jót lehetett kapni a Tescoban.
Én csak viccesnek találom, nem fikázok senkit miatta :D Szerintem a fila táska tulajdonosai túlságosan is szívükre veszik a megjegyzéseket xD
Most gondolj bele, egyáltalán nem praktikus egy olyan táska, ami mondjuk a fél osztályodnak van... Összekevered, másét veszed el, meg kitudja mik történhetnek :D 2000 forinté meg már inkább vennék valami noname táskát, mert szerintem lehetett látni hogy ez lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!