Mikor keltel fel ma reggel?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 09:27
31/54 anonim válasza:
fél 6kor:D de még ilyen kérdést..xD
32/54 anonim válasza:
5:55:) felkeltem és utána visszaaludtam pár percre aztán kezdődött a reggeli készülődés.Utána Suli...:(
33/54 Zümy válasza:
Annyira fáztam és fájt mindenem ,hogy hajnali 2:20-kor keltem fel és nem bírtam visszaludni ...addig csak feküdtem az ágyba..meg hajnalban tanultam még...az ágyból fél hétkor keltem fel:)..
34/54 anonim válasza:
Én azt hiszem ma 7:30 kor
De nem néztem az órát
37/54 anonim válasza:
7.30-kor, vinnem kellett a lányomat az oviba.
38/54 anonim válasza:
6:30 és a 6:40-es busszal mentem suliba, holnap 9:20-kor kelek és a 9:30-as busszal megyek
39/54 tade válasza:
5:00-kor,de csak 5:20kor masztam ki az agybol, utanna irany a munka :)
40/54 anonim válasza:
8:20 és 10re mentem dolgozni, előtte az apehnél voltam vagy 40percet vagy 50et.(reménykedtem hogy mindenki dolgozik és kevesen lesznek, de tévedtem, mert voltak egy jó páran.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!