Hogyan rendezzem meg?
hogyan rendezzek kertipartyt?(sütögetés kint enni beszélgetés este a tűz körül)
milyen zene?
milyen legyen a csaj-pasi arány reális számok
valami jó téma
kb 17-21 óráig tartana
ja 14-16 évesek lennénk
remélhetőleg szülők nélkül később észrevennék ha innánk alkoholt?
Gondolom van Facebookod. Csinálj egy eseményt, hogy sütögetés. Hívj meg embereket akiket akarsz. Lehetőleg úgy csináld, hogy csak Te hívhass meg, hogy ne legyen ott az egész világ. Ugyanannyi lányt hívj amennyi fiút, ha tudsz. De ált., teljesen mind1. Hívd el a barátaid, akikkel lenni akarsz. Kérdezd körbe, hogy milyen zenéket szeretnek, de a legegyszerűbb ha gépről hallgattok, mondjuk youtube-ról és akkor mindenki tehet be számot, amit szeret. Téma bármi, lehet, mindenről beszélgessetek. Lehet játszani is, üvegezés, Activiti... ilyesmik.
Az hogy a szülők meglátják-e az alkoholfogyasztást az több dologtól is függ. Vagyis: ha valaki hányni fog, azt nehéz eltüntetni, ha sokat isztok törhet a berendezés is. De ha mindenki normálisan iszik mondjuk ti korotokban egy vagy két sört és nem nagymenőzik, ami tuti buktató, akkor nem fogtok lebukni és minden jó lesz. Írj ha kell még valami.
nem erre gondoltam alkoholfogyasztás alatt hanem valami kis lazára és a lebukást is úgy gondoltam hogy érezhető lesz -e rajtunk később pl ha valakit a szülei visznek kocsival
a zene meg mivel udvaron lennénk gondoltam cd lejátszót meg hangfalat kint felállítani mert ha házból megy a zene az azért gáz mert hívják a zsarukat a szomszédok esetleg a későbbiekben ha bemegyünk akkor lehetne am sütögetéshez kb hány fő az ideális árban is(hús , üdítő) meg emberszámban mert ugye 10-12 embernél több nem nagyon lenne jó ha összejönne vagy inkább legyünk sokan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!