Most epp mi jar az eszedben?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy jo lenne otthon lenni es aludni :)
(Meloba vagyok :( )
2009. ápr. 20. 00:09
11/44 anonim válasza:
"Hogy mit főzzek a vőlegényemnek ma este vacsorára.Elég nehéz napja van, és valami nagyon finomat akarok."
Rendes válasz :P
Nekem az jár a fejemben, hogy mindjárt mehetek a kertet felásni :(
12/44 anonim válasza:
Hogy milyen tortát süssek a másféléves évfordulónkra, és most már az is, hogy nem hatalmas hülyeség-e a fél év miatt :D Meg hogy miért nem engedett ki a portás a suliból, és hogy most jól összevágtam a tenyeremet, amikor kimásztam a kerítésen :D
13/44 anonim válasza:
Mi a baj a vacsikészítéssel?:)Tényleg ezen filózok.Kevéske időm lesz, ma sokáig kell dolgoznom.
15/44 anonim válasza:
Menjek-e úszni nyitott medencébe, vagy hideg van hozzá?
hozzáteszem, 32. hétben vagyok
16/44 anonim válasza:
Az, h neki kéne már kezdeni végre a szakdogámnak... vagyis folytatni onnan, ahol abbahagytam... talán el is kezdem.
17/44 anonim válasza:
Vajon ki lehet az a lány, akit megismertem chat-en, és mért levelezek még mindig vele, amikor semmit sem akar elárulni magáról? De jól esne most egy spangli!
18/44 anonim válasza:
Kellene tanulni,de nagyon unom:((
19/44 anonim válasza:
Hogy meglesz-e a nyelvvizsgám..
20/44 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy holnap az ultrahangon lányt, vagy fiút fogunk-e látni? :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!