A postán sima levélként való feadás is van olyan biztonságos, mint az ajánlott?
Anyukám szeretne nekem feladni egy felsőt levélként (movel nem tudok érte most hazamenni, azonban nagyon kellene), de nem tudjuk, hogy elég lenne simával feladni, vagy ruházzunk be ajánlottra.
Nektek mi a véleményetek?
"Én dolgoztam postán, soha nem károsítottunk meg egy levelet sem, mindig az volt a cél, hogy minél előbb az ügyfélhez kerüljön épségben a levele, csomagja... "
Lehet hogy te úgy dolgoztál, de úgy látszik más kollégádnak nem az az érdeke, hanem az, hogy a gyerekének más csomagjából szerezze meg a mesekönyvet és a játékot.
Tudod megértettem volna azt, hogy ha véletlenül Timbuktuban köt ki a csomag: elkeveredett, előfordul.
Azt is ha megsérül, más csomagjából ráfolyik valami.
De azt nem veszi be a gyomrom, hogy kiszedegetik a felét.
Amúgy meg nem véletlen, hogy egyes külföldi cégek Magyarországra nem szállítanak postán, ha a neten rendelsz.
Hát igen, mindenhol vegyes a felhozatal.
Van olyan buszsofőr, aki szépen, türelmesen megvárja, míg odabotorkál a néni a buszhoz, és még rá is mosolyog.
Van amelyik meg megvárja, míg odaérsz az ajtóhoz, majd becsukja és elhajt.
Nem lehet általánosítani.
Biztos a postán is így van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!