Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valami 2in1-ben megoldás?

Van valami 2in1-ben megoldás?

Figyelt kérdés
Tavaly leérettségiztem, ma kezdtem az új suliban, ahol szakmát szeretnék szeretni. Jövőhéten leszek 19 és akikkel egy osztályban vagyok mindannyian 16 körül vannak. Az a baj,hogy a korkülönbség meglátszik. Beültem hátul egy "visszafogottnak" tünő lány mellé,aki korán sem olyan, mint amilyennek látszik. Rögtön elmondta,hogy ez a csaj büdös, ez gyerekes stb. Egyik lány sírt egyik órán, erre az elöttem lévő lány(mellettem ülő barátnője) elkezdi " sírjon csak, majd jól kupán vágom és sírhat" , nah én nem akarok ilyenek mellett ülni, szivesebben ülnék elöl, akár olyan mellett is aki hozzám se szól. Viszont azt sem szeretném, hogy megharagudjanak rám és, hogy rögtön kiutákjanak. Valami indok kéne ami hihető, hogy miért is ülök el mellőle..:( Kérlek segítsetek !!
2011. szept. 1. 17:17
 1/1 anonim ***** válasza:
nem látod jól a táblát és ezért előrébb ülsz
2011. szept. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!