Normális ez a folyamat? Azt hallottam ha valaki sokat füvezik eltompulnak az érzései..
sziasztok. bizonyára egyesek jol le fognak cseszni amit most leirok de kiváncsi vagyok a véleményetekre,tapasztalataitokra.
szoval kb 2napja szívtam és azota mintha megváltoztak volna az érzéseim.ez alatt azt értem hogy ami miatt eddig szomoru voltam nem sírok már,sőt különösebben nem érdekel,egyszerüen csak elfogadom ahogy van az egész. sírni alig tudok (mondjuk nem is nagyon akarok... :D) nem elöször szívtam,már régebb ota havi 5ször kb szoktam,mégis ennél éreztem hogy totál megváltoztatott. szerintetek normális ez ? mert azt hallottam ha valaki sokat füvezik eltompulnak az érzései !! nemtudom mire vélhető ez,de én mondjuk örülök neki :)
elöre is köszi.
ezt ne hidd el.
az érzéseid nem tompulnak el a fűtől. hallani sok mindent lehet, azt hogy skizofrén meg terrorista leszel ha füvet szívsz, mind baromság.
az érzéKEID tompulnak MIKÖZBEN be vagy szívva. :D
Amúgy meg gondolom tinédzser vagy,és ilyen korban az ember sokat változik. Lehet,hogy megerősödtél a sok rossz dolog miatt,és azért nem sírsz már. vagy egyszerűen megváltoztál kicsit,nem biztos,hogy a fűtől.
Havi 5 az nem sok,mondjuk éppenséggel lehetne kevesebb is,vagy nem is csinálhatnád,dehát majd kinövöd. Van egy olyan érzésem,hogy 3 év múlva már nem fogsz füvezni. :)
Lehet, hogy sikerült saját erődből megoldani valamely tudatalattiban lapító problémád, ami miatt túl érzékeny voltál. Mert, ha jobban érzed magad a változás miatt, akkor ne mondja azt senki, hogy rossz dolog történt! Aki azt mondja hogy sírjunk, szomorkodjunk minél többet, hú de jó, az nem komplett! Akármit is mondanak a fűről és egyéb tudattágítókról a médiában, akárhogy kampányolnak ellene, szerintem jóval több jótékony hatásuk van, mint káros.
Abban osztom az előttem szólók véleményét, hogy túl gyakran nem érdemes, mert úgy viszont valóban mérhetetlen károkat képes ez is okozni! Én is azt tudom javasolni, hogy túl gyakran ne használd, a havi öt alkalom az vastagon elég (talán még kicsit sok is). (Szerintem elég havi egy is.) Amíg pozitívnak érzed a változást, sőt, ha a környezeted is annak ítéli, akkor szerintem nyugodtan használhatod.
a fű hosszútávú hatásait mindennapi éveken át tartó készenlét után lehet észrevenni.
a havonta öt az egyáltalán nem számít rendszeres, úgymond "komoly" füvezésnek.
biztos hogy nem ettől van nyugodj meg;)
Eltompulnak az érzései? :D max a rossz negatív érzései.
Gondolkodjuk már, akkor, hogy lenne Peace and Love? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!