Hol vannak az embernek olyan gyenge pontjai amitől teljesen legyengül?
Figyelt kérdés
oolyanra gondolok mint ebben a videóban a csaj csinál:
http://www.youtube.com/watch?v=jvUARhM7jrg
vagy ilyen is csak a mesékben van?
2011. aug. 30. 16:32
1/4 anonim válasza:
a valóságban is vannak nagyon hasonlók de én nem vagyok mestere neki :D ezt pl. harcművész mesterek csinálják.
2/4 anonim válasza:
fox 1 kést, és el vágod a nyaki ütőerét, ha nem szereted a vért, akkor a 2 ujjaddal elszorítod a nyak 2 oldalán található verőeret, ojan vastag a kettő, hogy ujjal is ki lehet tapintani
vagy az álkapcs alatt egy hirtelen mozdulattal, jó erősen, megbököd az illető torkát, az álkapcs alatt, ott azt a kis púpot
3/4 anonim válasza:
ne hogy megcsináld :D az első garantáltan halálos, a másik kettő is lehet az, inkább ne próbálkozz vele, esetleg, az 5 ujjaddal közvetlenül jó erősen megszorítod a vállát a nyaktól kifelé, ez nagyon fájdalmas tud lenni, nekem egyszer csinálták, és összeestem :D
4/4 A kérdező kommentje:
1. és 3. : Köszi a választ, az utolsó válasz hatásosnak tűnik :D
2. : x'DDD ez nagyon nagy XD jót röhögtem :'D kössz te vadállat :DDD (Y) xd
2011. aug. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!