Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma, vasárnap ki, hogyan pihen?

Ma, vasárnap ki, hogyan pihen?

Figyelt kérdés
Én ugyan főzök, de csak párolt húst krumplival, szóval nem állok órákat a konyhában a párom nézi a sportot én meg írogatok, olvasok, a 9 hós pici mindjárt kel...és lesem az ablakból mit csinálnak az utcán, elég nagy a nyüzsi.
2009. ápr. 19. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy, hogy takarítok, mosok, hajat mosok, tanulok :D szóval sehogy :)
2009. ápr. 19. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Államvizsgára és szigorlatra készülök, közben pedig ránézegetek a kedvenc netes játékomra.
2009. ápr. 19. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tv-zek, segítek anyámnak a vasárnapi kajában, utána majd megint TV-zek,(néha beiktatok pár perc gépezést is, és osztom az észt mint most :P) majd lenézek haveromhoz leszünk egy négyen kb. aztán lazulunk egy kicsit néhány spangli segítségével :D Remélem nem csúszik be semmi nem várt probléma, mert akkor azzal is meg kell küzdenem :D
2009. ápr. 19. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
sajna sehogy, tanulnom kell az érettségire
2009. ápr. 19. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tv, pihi, segítek anyunak aztán majd valamikor alszok mert ha előző nap buliban voltam akkor mindig korán felkelek és csak később tudok egy nagyot aludni.
2009. ápr. 19. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

anyu megnézte a formulát, persze előbb felkelt, szal finom "gazdag, nagy" ebéd lesz. utánna tanulok egy kicsit, emrt nemsokára suli :S

d.u. meg lehet megyek barátnőimmel városba egy kicsit hüjülni, este meg jó forró fürdő és 11 körül elalvás majd másnak 9 körüli kelés :D - emígy nem nagyon szoktam pihenni mert nem vagyok az a fajta, inkább olyan "örökmozgó" :D

2009. ápr. 19. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sehogy, mivel dolgozom, reggel 6 óta, és ezt is fogom csinálni este hatig.

Ha mégsem itt lennék, akkor biztosan elmennék piknikezni valahová, vagy csak sétálni az erdőbe a párommal.

Mindenkinek szép vasárnapot!:)

2009. ápr. 19. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig tv-t néztem,aludtam,most itt ülök a gép elött. Nemsokára kész az ebéd, aztán kajálás után nekiállok tanúlni! Érettségire készülök! = (
2009. ápr. 19. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel 7 óta talpon vagyok :)

Egyébként állatotthonban voltam, önkéntesnek jelentkeztem,előadás+oktatás volt. Nagyon élveztem, rengeteg kutya volt, és mindet megsimogattam :)

2009. ápr. 19. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Családi házban lakom, 800 m2-s a telek, van konyhakertem, garázsom, mindig elromlik valami, mindig festeni kell vmit, mindig szerelni kell vmit, a fű is nő, nyírni kell, ráadásul 2 éves a lurkóm...szerinted hogy pihenek? :D

Kidolgozom otthon a lelkem is hétvégén. :)

2009. ápr. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!