Miért megy a légy mindig az emberre?
Most is épp engem zaklat, de reggel is mikor még lustálkodnék az ágyamban, mindig rám mászik. Ha fejemre húzom a takarót és csak az orrom látszik ki, akkor arra száll rá.
Van valami olyan anyag amit az ember bőrén érez a légy? Vagy miért vonzza a legyet az ember (főleg a bőre)?
Komoly válaszokat szeretnék nem hülyeségeket. Mert gondolom, hogy van erre valami normális magyarázat is.
1. Nincs ezen a honlapon normális válasz.
2. MER BÜDI VAGY
A legyek olyan szagokat is megéreznek, amit mi nem, így a minimális izzadságot is.
Volt, hogy én is arra ébredtem, hogy az arcomon mászkált (nyilván mert csak az volt kinn), na azt én is nagyon utálom. Ugyanakkor azt szeretem, ha a lábfejemre száll, és csiklandozza a mászkálásával a mezítlábas lábamat, különösen, ha a lábujjaimon, vagy a talpamon mászkál, persze a lábfejem többi részén is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!