Hogy néznek ki a Szandrák és a Noémik?
barátnőmmel azt beszéltük, hogy pédálul a Lászlók magasak, a Zoltánoknak nagy a fejük(általánosságba).
Írjátok már le, hogy ti milyen Szandrákat és Noémiket ismertek; pl vékony/kövér alacsony/magas férfia/nőies vagy bármilyen jellemvonás, ami feltünően előfordul valamenyik nevü emberbe.
Szandra: Esetlen,alacsony,szemüveges,sok pattanással,csacsog
Noémi: Okos,lófarokba hordja a haját, magas,kedves
szandra: öntelt, idegesítő, "plázawhore", sötét, kétszínű, de viszonylag szép
noémi: magas, göndör, "bölcsésznézés", másokat lenéző, nyomorék
az összes szandra és noémi ismerősöm ilyen. és elég sok van.
Szandra Telt, okos, kedves ( kettő is ilyen, 12, 20 évesek)
Noémi ( egyet ismerek) épp hogy nem kövér, mindig küzd a kilókkal, de hát ilyen alkat, ( bika) okos, de még okosabban akar látszani, fennhéjázós (ő 38 éves)
Noémi : Férfias, sportos és okos
Szandra. Változó, de mindig alacsonyak, kicsit csöndesebbek...
Én három szandrát ismerek! :)
1. Szandra:magas,nemkövér de soványnak sem mondanám,beképzelt,csacsogó,nagyszájú,hanyag,buta, szeret bulizni.
2. Szandra:magas,nagyon vékony,nőies,nagyszájú, bulizós.
3. Szandra:magassága átlagos,nagyszájú,sovány.
Viszont egy Noémit sem ismerek!
több SZANDRÁT is ismerek mindegyikük:alacsony,szőke hajú,okos,csöndes,visszahúzódó
a NOÉMIk:magasak,ők is szőkék,lenézőek,nem érdekli őket a tanulás(de van egy kivétel a Noémik közül ő vele nagyon jőban vagyok és ellentéte a fent leírtaknak)
Én éppen egy Szandrába vagyok szerelmes... ezzel mindent elmondtam...
Noémi pedig szerintem a legszebb női név... ha lesz lányom ez lesz a neve...
egyébként:
Szandra kedves kicsit alacsony szőke és tényleg kicsit sokat beszél:)
Noémi sportos barna hajú(és az egyetlen Noémi akit ismerek kinevezett pótapjának:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!