Szerintetek? Jó ötlet, érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
Egy barátom kiakarja próbálni úgy hogy cigarettapapírba sodor teafüvet, szerintetek jó ötlet?? Mert szerintem lehet jó mert akkor talán lesz egykis gyümölcsös utóíze, szóval nemtudom, rendes válaszokat =))2011. aug. 29. 21:37
1/7 anonim válasza:
hát nemtudom:/ szerintem nem.
azértpróbáljátokki ^^
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, csak még kivnácsi vagyok 1-2 ember véleményére :// Azért köszi ^^
2011. aug. 29. 22:12
3/7 anonim válasza:
próbáld ki, nem te vagy az első akinek eszébe jut
4/7 A kérdező kommentje:
Olyanról még nem hallottam akinek eszébe jutott.... Arra lennék kiváncsi hogy jobb íze van tőle?? De majd akkor kipróbáljuk:) Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. aug. 29. 22:24
5/7 anonim válasza:
egy barátom mesélte egyszer, hogy kifogytak mindennemű dohányból, ezért kiszórták a filterből a teát, és azt szívták el :D
bár azt is hozzátette, hogy kegyetlen rossz íze volt, de a célnak megfelelt. ha jó teát választotok, akkor talán még jó is lesz, bár saját tapasztalatom nincs :D
6/7 pkaye válasza:
Még pár éve mi is kipróbáltuk. Valami gyümölcsöd tea volt. Az ízére már nem emlékszem, de arra igen, hogy ahogy parázslott a cigi, néha pukkant egyet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszokat:)) Írok majd ha kipróbáltuk :P
2011. szept. 2. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!