Aki ismer egypetéjű ikerpárokat meg tudja különböztetni őket?
Amikor középiskolás lettem 2 évvel fölöttem járt egy ikerpár (fiúk)
Olyan különleges, nem mindennapi arcuk volt, így megjegyeztem. Legalább egy évig abban a hitben éltem, hogy egy van belőle, majd kb másfél év elteltével egyszer egymás mellett láttam őket… háát azt hittem rosszul látok.
Nem igazán figyelem őket, nem ismertem csak látásból, így egyáltalán nem tudtam megkülönböztetni őket.
Általánosban járt egy ikerpár az osztályban.Egypetéjűek és teljesen egyformák.De tényleg, kivűl belül teljesen egyforma.Az ember azt hinné hogy nem is ikerpárral van dolguk hanem egy emberrel akiből úgy van kettő hogy azt a két embert ő irányítja annyira egyformák.(lányok)
Egyszer egyikőjük bepisilt elsőben és 6.ikra teljesen elfelejtették hogy melyik volt és azon vitatkoztak folyton hogy nem is én hanem te.Olyan hülyék:Spersze mi se tudtuk.Elég hülye helyzetXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!