Hol adhatnám el a tankönyveimet?
Figyelt kérdés
Van egy csomó 8.-os és egy pár 9.-es tankönyvem amik nekem már nem kellenek, de kifogástalan állapotban vannak (az egyikben pár mondat ki van emelve, a többi meg gyakorlatilag érintetlen). Kitöltetlen munkafüzetek is vannak, meg minden. Hol tudnám eladni? Apróhirdetős/aukciós oldalakon nem tudok regisztrálni mert vagy bankszámlaszám, vagy minimum telefonszám kéne, nekem meg (bármilyen ciki is) nincs egyik se:D Amelyikhez nem kell, ott meg nem nézi senki... Antikváriumba vagy könyvtárba meg azért nem adnám, mert kell a pénz, még ha sokat nem is tudok érte kapni, az is több, mint a semmi... :/2011. aug. 29. 13:56
1/3 anonim válasza:
Akkor menj el a bankba, és nyiss egy bankszámlaszámot. Ingyen van. Még az életben szükséged lesz rá.
3/3 A kérdező kommentje:
De kiskorú vagyok, szóval kellene hozzá anyám, ő meg sosem ér rá. Tehát ez várat magára még 2 évet. :D
2011. aug. 29. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!