Most bizonyára butának néztek, de megmondaná valaki, hogy mit jelent az, hogy Cosmo girl?
Figyelt kérdés
Ezt a kifejezést hallottam, de pontosan nem tudnám behatárolni, milyen az a cosmo lány? Mire célozhatott az illető, aki ezt mondta rám? Előre is köszönöm, hogy végigolvastatok és esetleg írtok is. Szép napot!2009. ápr. 18. 16:37
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, ez nekem is megfordult a fejemben...
2009. ápr. 18. 16:40
3/7 anonim válasza:
Hát elsőnek nekem is a cosmopolitan ugrott be , annak van egy része ahol lányok vannak és leírják, hogy hogy néznek ki , mi hobbijuk stb.Azt hiszem ez egy verseny is , hogy ki lesz pl 2009 cosmo girlje.
Sztem ez függ a hanglejtésétől is , mert így 2 értelme van.
1. olyan szép vagy és divatos hogy szerepelhetnél a cosmopolitannek a cosmo girl rovatába
2 . plaza baba ...vagy vmi hasonló
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ. Lehet tényleg csak kedvességből mondta az illető, hogy szerepelhetnék benne.
2009. ápr. 18. 16:49
5/7 anonim válasza:
Szerintem a Cosmo Girl az valami olyat jelenthet, hogy szép, okos, független, bátor, erős egyéniség, népszerű egy nő.
Trendi, mindenki olyan akar lenni, felnéznek rá.
Szerintem ezt jelentheti.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked is! Hát nagyon szép, amiket írtál, csak mondjuk nem igaz rám. :(:)
2009. ápr. 18. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!