Hogyan lehetnék olyan mint az Alkonyat sztárja Bella Swan?
Szia!
Látom a többiek milyen segítőkészek voltak xD.
Nos szerintem nem rossz ahogy kinéz a csaj habár nekem nem a személyes kedvencem, de épp a minap csináltam róla egy cikket a blogomban: [link] itt a sminkje van.
Nos öltözködés: no szoknya, kényelmes laza, sportos cuccok.
haj: hosszú enyhén, hullmáos, gesztenyebarna haj.
viselkedés: kevés önbizalom, béna egyensúlyérzék
Hát nagyjából ennyit utdnék neked mondani, remélem segítettem. :)
az öltözködese eleinte eleg sportos azt egy kicsit elegansabb lesz a haja ki van engedve ami a sminket illeti hoofeher alapozoo a legviagosabb szinben
a viselkedese:önfelaldozoo,ketballabas bocsi de ez iigy van ugyetlen vonza a balszerencsset kedves es megertöö... többet en se tudok mondani......................
Bella kedves, gondoskodó,zárkózott, kevés embert enged igazán közel magához, és nagyon makacs, ügyetlen. Az öltözködésben a barna és a föld színek játszanak szerepet (sötétzöld, kék, szürke, fekete) a haja hullámos, néha hajpánt van benne, a sminkje termeszetes,barnás, nude ajkakkal, bar neha pirosasabb.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!