Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék olyan mint az...

Hogyan lehetnék olyan mint az Alkonyat sztárja Bella Swan?

Figyelt kérdés
Öltözködésben,sminkben hajviseletben és viselkedésben is nagyon érdekelne! Köszönöm :)
2011. aug. 28. 20:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Szia!

Látom a többiek milyen segítőkészek voltak xD.

Nos szerintem nem rossz ahogy kinéz a csaj habár nekem nem a személyes kedvencem, de épp a minap csináltam róla egy cikket a blogomban: [link] itt a sminkje van.

Nos öltözködés: no szoknya, kényelmes laza, sportos cuccok.

haj: hosszú enyhén, hullmáos, gesztenyebarna haj.

viselkedés: kevés önbizalom, béna egyensúlyérzék

Hát nagyjából ennyit utdnék neked mondani, remélem segítettem. :)

2011. szept. 26. 14:17
 12/15 Linda Wandana Dana válasza:

az öltözködese eleinte eleg sportos azt egy kicsit elegansabb lesz a haja ki van engedve ami a sminket illeti hoofeher alapozoo a legviagosabb szinben

a viselkedese:önfelaldozoo,ketballabas bocsi de ez iigy van ugyetlen vonza a balszerencsset kedves es megertöö... többet en se tudok mondani......................

2013. febr. 24. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindig legyen nyitva a szád! Tuti siker!
2015. júl. 18. 11:41
 14/15 anonim válasza:

Bella kedves, gondoskodó,zárkózott, kevés embert enged igazán közel magához, és nagyon makacs, ügyetlen. Az öltözködésben a barna és a föld színek játszanak szerepet (sötétzöld, kék, szürke, fekete) a haja hullámos, néha hajpánt van benne, a sminkje termeszetes,barnás, nude ajkakkal, bar neha pirosasabb.

Remélem tudtam segíteni. :)

2015. nov. 8. 17:04
 15/15 anonim válasza:
Játszadozz két fiúval egyszerre és készítsd ki idegileg mindkettőt amíg meg nem ölik egymást, járj nyitott szájjal, ott szítsad a feszültséget és verd ki a botrányt ahol tudod, keresd a veszélyforrásokat, hogy a pasid családja hanyatt homlok rohanjon, hogy megvédjen azoktól akiknek az idegeit pattanásig feszítetted és önmagadtól , ja és sz@rd le, hogy hányan halnak meg miattad és tegyél arra, hogy a családod mit érez, ha ezeket betartod garantált Bella leszel :)
2016. júl. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!