Milyen levelet írjak a télapónak?
Szerintem csak szórakozik a kedves kérdező...
De ha komolyan gondolod, akkor viszont fel kéne világosodnod. Nem a télapó hozza mikuláskor az ajándékot és karácsonykor sem a Jézuska...
Utálom, hogy a szülők ilyen hülyeségeket etetnek be a gyerekeikbe.
Amikor 10 éves voltam, a legjobb barátnőmet is én világosítottam fel. Annyira buta volt.
Nem kell ezekben hinni! Nekem sosem mondták a szüleim, hogy a mikulás hozza az ajándékot. Mindig gy volt, hogy ők adják. Sokkal jobb volt úgy "felnőni", hogy abban hittem: a szüleim nagyon szeretnek, gondolnak rám, minthogy egy nem létező öregembert szeretnék.
És nem, nem maradt ki a gyerekkorom. Nem tudom miért kéne a gyerekeknek varázslatos dolgokat beadni. Mivel lesz jobb nekik, ha hazugságban élnek?
Szerintem csak nem kell őket beavatni a felnőtt dolgokba, de hazudni sem kell nekik.
A gyermekkor ugyanúgy varázslatos mikulás és Jézuska nélkül is...
Szóval, higgyél nekem, Mikulás nem létezik. Mármint Szent Miklós létezett, de ő nem olyan, mint a mikulás. A szüleid veszik neked az ajándékot mikulás napon és karácsonykor is, mert szeretnek.
Az apukád és az anyukád nem jól neveltek téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!