Nincs ihletem. Mit írjak?
Figyelt kérdés
Nincs ihletem... :( amióta nincs Hp, csak az jár az eszembe, elszeretném vonni róla a figyelmet az egyik kedvenc hobbimmal, ami a történet írás. Tud valaki valamilyen ihletet? Harry Pottert nem szeretnék írni, mert nem az én ihletem, és lehet feltenném a netre, aminek valaki nem bizto hogy örülne...2011. aug. 28. 15:46
1/2 anonim válasza:
írj arról, h mit érzel most, min jár az eszed, hogyan telnek el a napjaid, számodra milyen volt a Harry Potter, mi az ami nagyon megfogott benne, meg hasonlók. ha ezeket a dolgokat jól összerakod, egy remek történet lesz belőle.
szóval hajrá! én szívesen elolvasnám!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet :)
2011. aug. 29. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!