Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két barátnőm nem bírja egymást...

Két barátnőm nem bírja egymást. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 barátnőm, akik nem bírják egymást. Nem is vesztek össze, csak eleve nem szimpik egymásnak. De én nem akarok választani közöttük, de nem bírnak egymással együtt lenni. Egy osztályba vagyunk és nem tudom mit tehetnék. Ha az egyikkel vagyok a másik haragszik meg rám és fordítva is. Ti mit tennétek? :(
2011. aug. 28. 00:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát az én két legjobb barátom is utálta egymást,de én nem jártam velük egy osztályba,és nem beszéltem velük egymásról szóval így nem volt gond.Szerintem kérd meg őket hogy "tűrjék el" egymást,nálunk is van ilyen egyik barátnőm másik barátnőjét nem igazán bírom mégis mellőzöm a piszkálódást és hárman vagy 4-en elvagyunk csapatba,így nincs hiszti az ő részéről sem én meg nem piszkálom,nem foglalkoztam vele és még meg is kedveltem kicsit,már nem utálom annyira.Szóval beszélj velük!
2011. aug. 28. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!