Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Media Markt visszacserél?

Media Markt visszacserél?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kozmetikai kütyüt,de nekem nem kell.Megvan a blokk is,illetve nem volt használva,csak ki lett bontva.visszavennék,és megkapnám az árát?a héten lett vásárolva.
2011. aug. 27. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Visszaveszik, persze van 1-2 dolog, amihez szükséges a garanciapapír. De nem tudom, hogy kézhez kapod-e a pénzt, eddig csak meghibásodott terméket vittem vissza, de akkor le kellett vásárolnom az árát.
2011. aug. 27. 11:26
 2/3 anonim válasza:
A Media Markt üzletfilozófiája szerint a náluk vásárolt és nem használt termékeket időkorlát nélkül kicserélik, vagy kérésre visszafizetik az árát. Választható, hogy készpénzben vagy ajándékkártyán. Higiéniai jellegű termékeknél (pl. borotva, epilátor, hajvasaló stb) csak akkor fizetik vissza vagy cserélik, ha tényleg egyszer sem lett használva. Hibás termékekre más feltételek vonatkoznak.
2011. aug. 27. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
2011. aug. 29. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!