Fűrész film 1 részéből hova tűnik az a pali aki levágta az 1 lábát?
Figyelt kérdés
Levágja a lábát.Elkúszik.De azt sem mutatják hova,és mi lesz vele.Melyik részébe mutatják majd? És tényleg mi fog vele történni?2011. aug. 26. 10:24
1/13 anonim válasza:
Mármint azt hiszem a dokira gondolsz. Az a pasi meghal. El akar menekülni, de elvérzik. Viszont a másikat még hosszú részeken keresztül kínozzák.
2/13 anonim válasza:
nem hal meg!!! A 7. részből kiderül, hogy átállt John Kramerhez és a segédje lett :D:D
4/13 anonim válasza:
A 7. részben kiderül, mi lett vele utána ;)
5/13 anonim válasza:
Köszi. Akkor ezek szerint én 6 részt láttam csak, mert ez nem rémlik.
6/13 anonim válasza:
John:
- Kérem vigyázzon Jill-re...
És ha valami történne vele, kérem azonnal cselekedjen az én képviseletemben!!!
Nézd meg a 7. részt...
Minden kiderül! ;)
7/13 anonim válasza:
De, Amanda is meg Hoffmann is a segédje, de Dr. Gordon is; mondom, a 7. részben derül ki csak.
8/13 anonim válasza:
Ha rámhallgatsz... Mielőtt megnézed a 7. részt, előtte kukkolj bele az előzőekbe!!!
Vagyis, tekerj a film végéhez, ahol úgymondd; "öszzefoglaló" van az adott részről!
Csakhogy képbe legyél... ;)
Te döntesz!
9/13 A kérdező kommentje:
És az 1 részből a másikkal mi történt? Nem azzal akinek levágták a lábát hanem a társának akit meglőtt.Azzal mi történt ?
2011. aug. 26. 16:12
10/13 anonim válasza:
Ő ott halt meg... a második részben a vége felé van is egy jelenet, ahol lehet látni a holttestét... vagy legalábbis ami megmaradt belőle :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!