Hogyhogy vehetek alkoholtermékeket ha csak 5 éves vagyok?
Figyelt kérdés
Február 29-én születtem, tehát 4 évente van szülinapom! Most vagyok 5 éves, ennek ellenére mégis kiadják nekem az alkohol tartalmú termékeket? Nem félnek, hogy meg lesznek büntetve?
Na és a másik kérdésem: miért öregszek ilyen gyorsan?:(
Segítsetek, ezt nem értem!
2009. ápr. 17. 12:45
1/6 anonim válasza:
Azért örögszel ilyen gyorsan mert egy másik idősíkban létezel.
2/6 A kérdező kommentje:
Hú lehet hogy tényleg igazat szólsz! Elgondolkodtató a válaszod! Talán UFO vagyok. ajajj
2009. ápr. 17. 12:49
3/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a négyévenként esedékes szökőnap, az február 24, tehát te valójában 28-án születtél. Ez lehet a magyarázat a gyors öregedésre is. :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Hú ez egyre bonyolultabb. Akkor valójában 28-án születtem? Szóval minden évben ünneplnem kell a szülinapomat? Vagy csak négy évente?
2009. ápr. 17. 13:05
5/6 anonim válasza:
Nem nem születésnapod csak egyszer van egy életben ha nem ünnepelted meg akkor mikor a doktor bácsi/néni világra segített akkor peched van... Több születés napod nem lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Ohhh. Akkor nem is kell megünnepelnem soha többet. Ezt jó azért tudni. Hát akkor pápá szólinap!:)
2009. ápr. 17. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!