Sz@r kedvem van. Írsz valami vidámat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 23:23
1/5 anonim válasza:
Miért van sz@r kedved? Amúgy ja, nekem sincs vlami fényes de örülök hogy már este van és lassan alszok :)
2/5 anonim válasza:
haha gondolj arra, hogy ha tényleg a padlón vagy, akkor onnan már csak jobb lehet :D szóval csak kitartás és minden jobb lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Sz@r a kedvem, mert a tesóm nem bír aludni, mert éhes, és nem hajlandó semmit megenni, mert... ezt nem értem, miért nem. Amúgy összevesztem anyámmal, fáradt vagyok, kicsit részeg, és nem tudom, mit adjak a tesómnak, mielőtt anyám kiakad azon, hogy éhes.
Elég egyszerű problémák. Meg az is baj, hogy miért nem hagynak végre békén...
2011. aug. 24. 23:36
4/5 A kérdező kommentje:
Meg persze elővett a csúnya vagyok, és kibírhatatlan, senkinek se kellek-érzés, ó, az önsajnálat zavaros mocsara...
De mindjárt jobb lesz. Csak a haverok sincsenek itt, hanem egy másik városban.
2011. aug. 24. 23:38
5/5 A kérdező kommentje:
Mindegy, már elaludt. De azért köszi az igyekezetet.
2011. aug. 25. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!