Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kérjek szülinapomra?

Mit kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Tudom,hülye kérdés!

Nerf fegyvert kértem,azt nem kapok,mert már van sok.

Új gépet nem kapok,mert sokba kerül.

Airsoftot szintén nem kapok,ugyanazon okból,amiért nerfet sem kapok.

Videójátékot felesleges kérnem,a gépem gyenge,PS2-m elromlott.

Szerintetek mit kérhetnék?Légyszíves,ne írjatok olyan ökörségeket,mint pl:rotációs kapa meg a társai!Komoly válaszokat várok!Köszi előre is!

2011. aug. 24. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nerf??? -.-" Inkább kérd azt hogy megjavítság a PS2-ődet... vagy pár tipp: Új TV, Xbox360 (nekem van iszonyat jókat lehet haverokkal FIFAzni stb.), bicikli, DVD-lejátszó, Hi-Fi, Mobiltelefon, Valami márkás focilabda (Adidas, Puma, Nike) most komolyan ezen kell agyalnod? Ezeket full kapásból írtam... Én 2 éve spórolok, most vettem egy bőr forgószéket meg egy új szekrénysort... Most egy PC-re gyűjtók de az csak jövőre lesz mert már itt a suli és nincs nyárimunka...
2011. aug. 24. 23:34
 12/15 A kérdező kommentje:
A PS2-t azért nem javítjuk meg,mert teljesen elcsesződött.Már 5-ször volt szervizben,de nem javult semmit sem.Egyébként,mindenkinek köszi az ötleteket!
2011. aug. 24. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos akkor nagyon vigyáztál rá és nagyon megbecsülted :DD
2011. aug. 25. 01:35
 14/15 anonim ***** válasza:

01:35-ös vagyok!

Nekem még mindíg megvan a régi búcsus kék gombos Nintendóm és szuperül mükődik a minap Marioztam rajta!! Vigyázok rá mert már igazi ritkaságnak számít épen és működő állapotban!!

2011. aug. 25. 01:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Könyvből sosem elég ;)

Mondjuk az nem butaság, ha azt kéred, hogy vigyék szervizbe a Ps2-őt, és esetleg valami új játékot rá, ha belefér a keretbe. (Én pl, ha nekem lenne most szülinapom, szintén egy javítást kérnék, egy memóriahibás digitáblára.)

Vagy, biciklid van? Szeretsz tekerni? Kiegészítőket biciklire vagy biciklit, ha nincs.

Esetleg Vii vagy táncszőnyeg. (Ezek a legjobbak, mert játék közben nem ülsz egyhelyben.)

2011. aug. 25. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!