Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy legyek szorgalmasabb?

Hogy legyek szorgalmasabb?

Figyelt kérdés
Kétszakos 22és fél éves egyetemista vagyok. A gimnáziumban anno még nagyon szorgalmas voltam 4,6-4,8-as átlaggal az érettségim is jól sikerült. Még az egyetem 2.-évében is szorgalmasan készültem a vizsgáimra, és jó jegyeket szereztem. Most az egyik szakomon 5.- a másikon 2.-éves leszek. 2 év múlva végzek. (az egyik 6 éves osztatlan szak, a másik 3 éves alapszak). És egyre lustábbnak érzem magam , az előző évem egyszerűen pocsék lett. Nem tudom egyszerűen hogy lettem ennyire lusta, holott szept. 16.-ig meg kell még írnom egy beadandó tanulmányt. Örülnék ha lenne ötletetek és megosztanátok velem, hogy hogy legyek szorgalmasabb, vagy inkább ismét szorgalmas, és ne ilyen érdektelen, és nem ennyire fáradékony. Mert ez nagyon rossz nekem ,és tudom hogy változtatnom kéne. Előre is köszönöm ötleteiteket.:)
2011. aug. 24. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem belefásultál, velem is ez volt két éve és valahogy tanévkezdéskor újerőre kaptam, bár nálam azis közrejátszott, hogy soha sem mentem el nyaralni és nem is jártam el sehova sem
2011. aug. 24. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
azis=az is
2011. aug. 24. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Mondjuk én sem nyaralni jártam ám a nyáron. Első végén önkénteskedtem Déván az árvaházban, utána meg egy zarándoklat szervezésében segédkeztem. Ezen a nyáron meg málnát szedtem a szüleim birtokán:) Viszont nem tudom mitől év elején elhatározom hogy most aztán télleg mindent bele, és rá pár hónapra már nem hogy lelkes nem. vok de hihetetlenül kimerült. azért most szerencsére úgy érzem télleg sikerül összeszedni magam. De ez a nyavalyás tanulmány... ráadásul ilyen melegben a laptop előtt pötyögtetni az "okosságokat". Remélem ez tényleg csak egy hosszú átmenet volt.:)
2011. aug. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!