Lehet tudni valamit arról a szőke, rövid hajú nőről (fekete ruhában), aki Debrecenben ált. a villamoson szokott hangosan beszélni egyedül?
Igen, most mondta a férjem, hogy ő a 31-esen is látta már, és van, hogy hangosan kiabál, zokog, szóval tényleg fura.
Köszi a válaszokat, még várom a többit is!
Az is érdekes, hogy máshol is vannak ilyen emberek, akirkről mindenki tud, de mégsem...
Ma én láttam reggel 7 kor a pálmával szembeni bolt elött, és állandóan feketében jár, vajon kit gyászol ??
Szerintem meghalt valakije azért kattant be, valaki ha tudja irja már meg most már én is kiváncsi vagyok.
nem semmi hogy mik vannak ...
minden városba,megyébe van egy ilyen ?XD
kár hogy nálunk nincs :(
Hát igen! Hülyék mindenhol élnek.
Van akin látszik, van akin nem.
Üdv, bár régi a téma azért hátha érdekel a Debreceni hölgy sorsa még valakit. :D
Tavaly a villamos vonalról eléggé eltűnt, nagyon ritkán lehetett látni. Mintha megváltozott volna, nem csak fekete ruhákban tűnt fel és szerintem viselkedésben is változott.
Mostanában már ritkán sem látom, kiváncsi lennék mi lehet vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!