Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet tudni valamit arról a...

Lehet tudni valamit arról a szőke, rövid hajú nőről (fekete ruhában), aki Debrecenben ált. a villamoson szokott hangosan beszélni egyedül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 20:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
lehet pletyka, de én azt hallottam róla, hogy egy könyvtárban dolgozott, valami általános suliban, és kirúgták. szerintem skizofrén, mert sokszor úgy beszél magának, mintha valaki más is ott lenne, és vele beszélgetne:) szerintem nagyon félelmetes az a nő, sokszor megijesztett már hogy elkezdett csak hirtelen ordibálni:) egyébként a 31.esen is sokszor utazik.
2009. ápr. 17. 10:22
 12/31 A kérdező kommentje:

Igen, most mondta a férjem, hogy ő a 31-esen is látta már, és van, hogy hangosan kiabál, zokog, szóval tényleg fura.

Köszi a válaszokat, még várom a többit is!

Az is érdekes, hogy máshol is vannak ilyen emberek, akirkről mindenki tud, de mégsem...

2009. ápr. 17. 11:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ma én láttam reggel 7 kor a pálmával szembeni bolt elött, és állandóan feketében jár, vajon kit gyászol ??

Szerintem meghalt valakije azért kattant be, valaki ha tudja irja már meg most már én is kiváncsi vagyok.

2009. ápr. 17. 12:48
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő a DE-BTK főépülete előtt nyomja a sódert. tényleg elképesztő dolgokat mond, és bár szemmel láthatóan őrült, de teljesen igaza van. amúgy sajna nem tudok róla semmit...
2009. ápr. 17. 15:50
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok debreceni de felkeltette az érdeklődésemet nagyon!! Miket szokott mondani például? Köszi ha ír vki:)
2009. jún. 6. 23:26
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én legutóbb hallottam, történelmi dolgokról beszélt, 56'-ról, hogy mekkora álszentség a kormány részéről, hogy a szovjetek ellen küzdő hősei utolsó csürhének vannak beállítva a köztudatban. elgondolkodtató...
2009. jún. 6. 23:31
 17/31 anonim ***** válasza:

nem semmi hogy mik vannak ...

minden városba,megyébe van egy ilyen ?XD

kár hogy nálunk nincs :(

2010. júl. 6. 22:41
 18/31 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen! Hülyék mindenhol élnek.

Van akin látszik, van akin nem.

2010. júl. 6. 23:50
 19/31 anonim válasza:
100%

Üdv, bár régi a téma azért hátha érdekel a Debreceni hölgy sorsa még valakit. :D

Tavaly a villamos vonalról eléggé eltűnt, nagyon ritkán lehetett látni. Mintha megváltozott volna, nem csak fekete ruhákban tűnt fel és szerintem viselkedésben is változott.

Mostanában már ritkán sem látom, kiváncsi lennék mi lehet vele. :D

2011. ápr. 8. 21:05
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tényleg, nem is jutott eszembe mostanában, de most hogy így írod, beugrott, hogy kb. fél-1 éve én sem láttam már a villamoson, pedig elég gyakran utazom rajta. De hogy színes ruhákban járt? Nahát.... :)
2011. ápr. 8. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!