Hol lehet kapni Hitlerrel kapcsolatos cuccokat?
tomcat pólóboltban találsz pár kitűzőt és pólót.
könyveket is vehetsz pl. kuruc.info
emellett kis google keresgetés után külföldi oldalakon találhatsz több tárgyat is (bakancs, zászló, póló, kitűző, jelvény, sapka, nadrág, Hitler BABA!, felvarró és hasonlók), én találtam olyan oldalt is ami Magyarországra is szállít (igaz nem éppen olcsón...)
OFF:
aki ezeket az anti neonáci hülyeségeket írta, hogy Hitler nemtett semmi jót annak én tudok mondani pár példát:
Hitler a német népnek általános jólétet teremtett (ellentétben a zsidókkal és a kommunistákkal)
Hitler elkülönítette az olyan embereket akik nem egy normális társadalomba valók (zsidók, cigányok, komcsik, homokosok, nyomorékok, jehova tanui...)
Hitler megteremtette a biztonságot (nem úgy mint most, hogy nem mernek egyes emberek falun sötétedés után kimenni, nehogy egy bizonyos népcsoport tagjai akik tanulatlan barmok megkéseljék és kirabolják)
remélem aki a neonácikat szidják egy szigetre kerülnek zsidókkal, cigányokkal, homokosokkal, komcsikkal és jehova tanuival, ott ne féljen... nem lesznek senkinek semmilyen neonáci gondolatai.
XD mekkora sok büdös ci.gó meg zsidaj írkálja ide a sok antifasisztás dumáját xDxD jó szánalmas xD de most komolyan, aki védi a ci.gókat az találkozott már akár eggyel is? xDxD
egyébként szerintem sehol legalábbis én még nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!