Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tudakozó honnan tud mindent?...

A tudakozó honnan tud mindent? Voltál már hogy nem tudtak választ adni valamire?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Internet. Hááát nem sokszor hívtam de amikor hívtuk akkor is butaságokat kérdeztünk és általalában a röhögéstől nem tudtuk megvárni a választ vagy sok idő mire elmondja és nem várjuk meg mert drága.
2009. ápr. 16. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de vannak olyan dolgok szerintem amit ilyen rövid idő alatt nem tudnak megnézni a neten...vagy igen?
2009. ápr. 16. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát már elég sok mindent meg tudnak nézni. Szerintem ilyen hogy milyen műsor lesz ma a tv-ben, holnap milyen időjárás lesz stb. le van írva egy papírra vagy hasonló mert szerintem ez lehet elég gyakori kérdés.

Ha valamiben nem tudnak segíteni akkor azt is elmondják.

2009. ápr. 17. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
mi a tudakozó száma? romániában an ilyen?
2009. máj. 15. 16:22
 5/6 anonim válasza:

A tudakozó plusznál dolgozok, nagyon gyorsan tudunk utánanézi bárminek az interneten és a saját adatbázisainkban. (Kivéve persze egy-két dolognak)

A szám: 197. Percalapú díjazás.

romániában is biztos van ilyen, de külföldi tudakozót nem lehet hívni más országból. van viszont nemzetközi tudakozónk, ez a 199. Itt magán-és közületi számokat és címeket id tudunk adni, ha megvan adva.

2010. aug. 30. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi megkérdeztük egyszer a csávótól hogy tudja-e mi az a libidó és azt mondta, hogy a férfi nemi szerv:DDDDDDDDDD

aztán mondtuk hogy nem..és megnézte a neten..és utána mondta h nemi vágy:DDD nem égett be..:DDDDDD

2011. máj. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!