10-15 év közötti fiatalok! Mit csináltok suli után?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ti mit csináltok délutánonként, esetleg meríteni is tudok valami ötletet :)2009. ápr. 16. 14:11
1/14 anonim válasza:
Tanulok,tv, aztán gép, meg este ki megyek.
2/14 anonim válasza:
Tv, gép, pihi, pancsi, megyek el.
3/14 anonim válasza:
Hát, mivel az osztálytársaim nem egy szociális beállítottságú kölykök, ezért hazamegek, gép, és utánna Parkour más haverokkal
4/14 anonim válasza:
Eszek tanulok gördeszka bicaj, internet, kis munka a kertben fűnyírás miegyéb, fürdés vacsora TV alvás.
5/14 anonim válasza:
rohanok edzésre, este hazajövök (7körül) és tanulok... :)
15/l
6/14 anonim válasza:
hát én... általában hazajövök egy kicsit gépezek, tanulok, megint gépezek, és elmegyek a dolgomra, majd tv-zek este.
7/14 anonim válasza:
Hazajövök, kitakarítom a szobám (Megágyazok,szennyes a fürdőbe, stb.) Eszek valamit, ha jó idő van kimegyek sétálni egyedül vagy a kutyámmal :D Estefele gépezek egy fél órát, TV-zek (1 órát), eszek, fürdök,lefekvés előtt átnézem amit meg kell tanulni, olvasok, aztán viszlát holnap;)
15/L
8/14 anonim válasza:
cselló(1óra),floorball(1óra),gyógytesi(1óra) kb hazaérek 7re aztán pihenek,eszek,iszok 1 órát aztán tanulok kb 1 órát utánna gép,macskázás,tv és 10,fél 11kor lefekszek.Társadalmi életre nyitott vagyok csak sok az elfoglaltságom,ha tehetem elmegyek a haverokkal mindenhova
9/14 anonim válasza:
Bicilkli,internetezés,rajzolás,takarítás a szobámban,zongorázás,zenehallgatás kb ennyi
10/14 anonim válasza:
Én alszom. Kb. fél háromtól hatig. Aztán egy órát gépezek, tévézek. Lecke téren hanyag vagyok, ha valami nagyon kell, a suliban szünetben összedobom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!