Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » T i reménykedtettek valaha...

T i reménykedtettek valaha abban, hogy felvesznek a Roxfortba? :D

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
ez az a harry potteres sz.arság ugye?:D igen elgondolkodtam hogy mit tennék ha eljönne értem az a nagydarab fickó:D
2011. aug. 21. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem én inkább féltem ettől ://
2011. aug. 21. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem
2011. aug. 21. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen :D
2011. aug. 21. 22:49
 5/7 Trudy27 válasza:
Igen, mikor megjelent a Titkok kamrája.Nagyon be voltam sózva, és akkor voltam 17éves.De még így is azt vártam, hogy mikor jön a baglyom egy levéllel.A Nyugati pályaudvaron volt is, hogy kerestem is a 9és3\4-ik vágányt. =) Régi bolondos idők.:D De azért nagyon bánom, hogy vége lett.
2011. aug. 22. 00:12
 6/7 anonim válasza:
nem reménykedni kell hanem cselekedni.. változtasd magad bagollyá és potyázz be harry-vel ha nem vesznek fel xD vagy nyújts be panaszt..
2011. aug. 22. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
persze :) azt vártam hogy legyek már végre annyi idős... :) aztán ötödikben mentem másik suliba (nyolcosztályos gimi) és akkor az lefoglalt annyira, hogy azon a nyáron szinte eszembe se jutott... de azóta is bánom, hogy nem küldték a levelet :D és azon gondolkoztam, hogyan fogom megmagyarázni anyuméknak XD
2011. nov. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!