Miért van az, hogy van egy ilyen állami ünnep és megáll az élet a városban?
Figyelt kérdés
Nagyon bosszant, hogy a boltba se tudok lemenni, mert nincs nyitva semmi, az utcák üresek és ez olyan nyomasztó. Se Tesco, se Cora, se McDonalds, olyan unalmas az ilyen. Mire jó ez? AMúgy nem esnek el a boltosok ilyenkor nagy bevételektől? Miért nem nyitnak ki?2011. aug. 20. 14:38
11/19 anonim válasza:
Tegnap lépni se lehetett a tescoban, mindenki mára készült. Az a baj, hogy holnap kinyitnak, ugyanis vasárnap lesz, simán zárva lehetnének még egy napot, de sajnos kinyitnak, úgyhogy csak 1 napot kell "kibírnod". Te hogy készültél az ünnepre, ha szabad kérdezni?
12/19 A kérdező kommentje:
Sehogy, engem nem érint mélyen az ilyen... Reggel amikor mentem a boltba, akkor vettem észre, hogy milyen sokan vanank és csak délig vannak nyitva:S
2011. aug. 20. 14:54
13/19 anonim válasza:
Majd megsajnállak, ha lesz időm, és annyira unatkozom, hogy ráérek erre.
15/19 A kérdező kommentje:
16
2011. aug. 20. 14:58
16/19 anonim válasza:
Igen, ezt én is kérdezem, hány éves vagy?
17/19 anonim válasza:
Juj, de félreneveltek a szüleid!
18/19 anonim válasza:
Te egy tipikus mai, fogyasztásra nevelt ember vagy, valszeg a média tett ilyenné. Nem kell folyton plázákban, mekiben lógni, ahol az egészségtelen kajákat tömöd csak magadba és szórod a pénzt. Fogd meg a batátaidat és menjetek egyet kirándulni, ha pestiek vagytok pl a Normafára. Kint a természetben is lehet jól szórakozni, nem kell ahhoz pláza meg ilyen mc-baromságok.
19/19 anonim válasza:
Én is "vidéken" vagyok (aki írta hogy két órája volt mekiben)
Amúgy nem létszükséglet, de most nagyon megkívántam egy fagyit.:D
Meg ha te dolgoznál a mekiben, biztos ácsingóznál a szabadnap után.. (amilyen szerzetek néha oda mennek..uhh...xD) Én kb 3havonta egyszer megyek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!