Kicsit hülye kérdés de kiváncsi vagyok?
Figyelt kérdés
Tehát az lenne a Kérdés hogy hogyan lehetne Jobban érezni a Puki szagát tudom hogy hülye kérdés de nagyon kiváncsi vagyok akármilyen eszközt vagy ötletet fel alyálhatok lényeg hogy jobban lehesen érezni a Puki szagát...2011. aug. 20. 01:07
1/11 anonim válasza:
mikor fingasz nyomd a seggedbe az újjad és tedd az orrodba
3/11 anonim válasza:
jack assbe volt egy olyan rész ahol a csávó felvett egy fing maszkot és bele fingott, na az kell neked te elmebeteg
4/11 A kérdező kommentje:
de nem úgy dondolom például Vannak azok a Face farting videók hogy arcba finglyák egymást és hogy lehetne jobban érezni pl:Öszetekersz egy úlyságpapirt és valaki a Popólyához nyomod az egyik felét és a masik végén meg ott az orrod és úgy JOBBAN érzed
2011. aug. 20. 01:58
5/11 anonim válasza:
Simson benzincső az orrlyukadba, a másik végét a partnered megfelelő nyílásába. Még a lé is át tud menni, garantált hatás.
6/11 anonim válasza:
Most az a kérdésed, hogy kíváncsi vagy e?
7/11 A kérdező kommentje:
Igen
2011. aug. 20. 03:01
8/11 anonim válasza:
Lyaaaly ba.szki, pocsék a hejesírásod, öregem.
kérj meg valakit, hogy fingjon a szádba és elmegy az egésztől a kedvet.
9/11 anonim válasza:
Azt neked kell tudni, hogy kíváncsi vagy e.
Vagy mi az opció: kíváncsi vagy elmebeteg?
10/11 anonim válasza:
sztem kiváncsi vagy. hamár feltetted a kérdést...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!