Hogy kell feltörni egy facebook profilt?
Figyelt kérdés
Azt akarom tudni hogy kell feltörni egy facebook fiókot!Mert valaki feltörte az enyémet és megváltoztatta a jelszót.Szóval szeretném tudni hogy kell visszalopni mert nekem arra a profilra még szükségem van.2011. aug. 19. 21:04
1/9 anonim válasza:
megváltoztatta a jelszót?
akkor asszem arrol e-mailt kell kapj,hogy megerősítsd.ninsc benne a jelszó?
ha meg nincs megváltoztatva akkor cserélj jelszót:)
2/9 A kérdező kommentje:
Csak tudod ezzel az a baj hogy oda se tok bemenni
2011. aug. 19. 21:44
4/9 A kérdező kommentje:
Az mi az?:D
2011. aug. 19. 22:03
5/9 anonim válasza:
Persze...feltörték a tiédet...aha ja... Véletlenül nem te szándékozod másét? -Ő) Rossz fiúcska! Felejtsd el!.....
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan köcsög f*sszopó mint eggyes emberek!
2011. aug. 19. 22:16
7/9 anonim válasza:
és most higgyük is el hogy nem tudsz az e-mailedre és a facebookodra se belépni?
miért akarod más profilját feltörni?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem másét hanem a sajátomat akarom!
2011. aug. 20. 00:52
9/9 anonim válasza:
ismerős szitu.. én megértem. enyémet is feltörték, jelszót és EMAILT is változtattak._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!