Hogy kezdenétek hozzá? Új életet szeretnék kezdeni! Hamarosan el kell költöznöm, ezért gondoltam hogy Pestet veszem számításba. Nem sok félre tett pénzem van, de úgy hogy nincs munkám nem merem bevállalni az albérletet. Ördögi körnek érzem.
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 12:09
11/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom az önkormányzatot, de nem vagyok az a segélykérős, bár találnék gyorsan valami melót...... Saját lakásról én nem is merek álmodni.
2011. aug. 19. 14:21
12/14 anonim válasza:
Figyu,ha már csak az a megoldás maradt,akkor inkább éhezel???Ismerek diplomás embereket,akik szoc.segélyen vannak,mert nem tudnak mit kezdeni a diplomájukkal...Ez van...A mai világban sajnos nem igen lehet válogatni a munkák közt...Ezért mennek külföldre az emberek!
13/14 A kérdező kommentje:
Persze nem akarok éhezni, de elég szomorú. Elkeserítő remélem azért ennél nem lesz rosszabb a helyzetem.
2011. aug. 19. 14:32
14/14 anonim válasza:
Neked legalább van akire számíthatsz!:-(
Nekem olyan igazi barátnőm nincs!
Ki mennék én is külföldre dolgozni,de egyedül nem merek!
Én is 26 éves nő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!