Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el egy blogot?

Hogyan kezdjek el egy blogot?

Figyelt kérdés

Szeretnék blogot írni a kutyámról. Viszont nem tudom, hogy hogyan kezdjem el. Valakinek van ötlete?

Azért ide írom, mert itt talán kapok választ.

2011. aug. 18. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

A kutyád nevében, vagy a kutyád napjairól?

blogspot.com, aztán adj neki. :D Először mindenképpen a kinézetét hozd helyre úgy, ahogy Te szeretnéd, aztán írj egy rövid bevezetést, hogy mióta van meg a kutyád, mi a neve, mennyi idős, milyen fajta. :) Sok sikert, és érdekelne majd a link! :)

2011. aug. 18. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem általában csak a kezdéssel van bajom :D amikor suliba fogalmazást kell írni, azzal telik el, hogy hogy is kezdjem el.
2011. aug. 18. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Majd linkelek ha írtam :)
2011. aug. 18. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is úgy kezd ahogy az első tanácsolta:)
2011. aug. 18. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Először mutasd be a kutyádat,pl:A nevem Dzsenifer,4 éves csivava szuka vagyok,és bolondulok a kan Dobermannokért,mert olyan szép izmos testük van...:)
2011. aug. 18. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó :"D
2011. aug. 18. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Először is nem/kor? ha nem tudod, hogy rád vagy a kutyádra gondolok, akkor írd le mindkettőt
2011. aug. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!