Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan célozgassak rá a...

Hogyan célozgassak rá a barátaimnak, hogy szeretném ha megölelnének?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés.

Csak azért kérdezem mert most olyan barátnőkről van szó akiket csak pár hete max. 1-2 hónapja ismerek és nem tudom, hogy hogyan reaglánának ha én "támadnám le" őket, mert azt sem akarom, hogy ellökjenek maguktól. :\

Szóval szertinetek?

Várom az ötleteket! Köszi!

2009. ápr. 14. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha nagyon jól érzed magad velük, szereted őket stb. ne félj kimutatni!:)) Nyugodtan öleld meg őket amikor úgy érzed...:D Én is nagyon örültem mikor az egyik barátnőm megölelt...Fölösleges attól félni hogy ellöknek maguktól, ha ők is szeretnek téged, nem fognak. Ha ellöknek...akkor gondold át hogy tényleg ők e a neked megfelelő barátnők...
2009. ápr. 14. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
sztem bátran öleld meg őket :) ellökni biztos nem fognak, ha mégis nem méltóak a barátságra. szóval ölelésre fel ;)
2009. ápr. 14. 23:28
 3/9 anonim válasza:
77%
Kérdezd meg előtte, hogy megölelheted-e.
2009. ápr. 15. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem mindenkeppen oleld meg ha szereted oket es biztos,hogy orulni fognak ha ok is szeretnek.Ha pedig elloknek maguktol akkor is megeri,mert legalabb tudod ha nem szeretnek es akkor nem esik olyan rosszul mintha kesobb tudnad meg,es idelyeben otthagyhatod oket.Bar nem hiszem,hogy elloknenek.
2009. ápr. 15. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ó remélem én egyik bnőm vagy...
2009. ápr. 15. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretném, azér úgyértem, így kiégészítésképpen :)
2009. ápr. 15. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem szabályosan "letámadnak" a suliban a folyosón a barátaim, fantasztikus érzés! Ne félj, ha igaz barátnő, neki is jól esik majd. Nekem egy srác haverom, akit februárban láttam utoljára, csak úgy, mikor vége lett a farsangnak magamhoz szorítottam, és a "discos" rekedtes hangomon mondtam neki, hogy "szia, vigyázz magadra' Gyere sulinapokra is!" Olyan jó érzés volt, hogy azt hittem sírva fakadok az örömtől! Nyugodtan próbálgasd te is! ;)
2009. ápr. 15. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

17:05-ösnek: hát kitudja...meglehet :)

2009. ápr. 15. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
naakkor hétfőn jól ölelj meg légyszi, mert a héten nem voltam:)
2009. ápr. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!