Valami ötlet egy számodra elérhetetlennek tűnő lány elhódítására?
/lányok : Ti mit kedveltek nagyon? Mire vágytok stb..
/fiúk : Valami jó bevált módszer?
/Hülyeségeket hanyagoljuk pls/
Első vagyok.Az első tanács: Nincs elérhetetlen lány.
Második: egy cipőben járunk annyi a kivétel ,hogy nagyon haladok vele.Nagyon úgy néz ki ,hogy minden összefog jönni.
Az a baj a te helyzeteddel ,hogy tényleg túl korán mondtad ki ,hogy szereted.Hány éves vagy?A lányok nem szeretik ha megkötik a kezüket(senki se szereti).Annyi a dolgod ,hogy ne add ki az érzéseidet.Pl ez a rózsa dolog is.20éve az ilyen udvarlás nagyon jó lett volna,de most..Ha lazára veszed akkor minden oké lesz.Nekem általában úgy lett bnőm,h csak barátkoztam a lányokkal.Nem akartam egyenlőre többet.Ekkor bármilyen lány azt fogja gondolni: "hm micsoda srác..még jó barátok lehetünk,és nem is az a tipikus rámenős típus.Na akkor ha már barátok vagytok akkor jó.na majd folyt köv.Ő mit mondott neked arra amit bevallottál neki?
kb. egy hónapja volt ez..amit nem értesz belőle az lényegtelen,de a pontos reagálása ez volt : Hát Robi megmondom őszintén ezen most nem lepődtem meg, mert ezt azóta tudom mióta így érzel...és a Szandisat is tudtam miért van és az írásokat is és a tegnapi állapotodat is amit kiírtál..a nagybetűs lényegtelent..de úgy tetem mintha nem tudnám mert nem akartam elrontani ezt a a barátságot..én neked nem hazudok de én nem így érezek bocsánat..mint barát jó barát vagy..de amúgy ennél sajnos nem érzek többet..és tudtam h eljön ez a pillanat..és mindent tudtam amit most írtál..csak most már 100% volt..és ettől féltem végig..és ma is...h utána meg már nem beszélünk...ezt érzem..és bocsánat..de én szeretnék nagyon barát maradni ..
Ezt írta anno,ami így utólag érthető is persze...de én remélem,úgy gondolom,hogy ez csak azért lehetett,mert tényleg nem tettem érte semmit és amit írtam neki az úgy magában /mindenki szerint szép,simán enyém lesz-ezt mondták/ semmis volt... Mostanra újra nagyon jó barátok vagyunk...már egymást se a nevén,hanem kedves kitalált néven hívjuk ,plusz mivel szeret korizni vettem egyet és megkértem tanítson majd meg újra/így még többet lehetek a közelébe-ebbe is belement/ stb..szóval haladok..persze tudom ez mind semmi persze,de szerintem lehet,hogy van esély,csak kéne pár jó ötlet,hogy hogyan is tovább...igaz az se jó ha nagyon nyomulok stb..ezeket mind tudom és igen talán régies ez a rózsás ötlet is,de máshogy hogy adhatnám neki tudtára a fontosságát szülinapján úgy,hogy valami "nagy" dolgot kap..mert ha én adom és nem titkosan..azt lehet megint nyomulásnak veszi és még a barátságot is felfüggeszti ...lényeg ismételten csak annyi,hogy nem egoból,de én is értek a nőkhöz eléggé,de engem már a többi nem igen érdekel és hát ha rá gondolok nem igazán tudok tisztán agyalni ezen,ezért is kérek most külsős segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!