Szoktatok fikát enni?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, ha igen, ha nem. Sztorik is jöhetnek...2011. aug. 17. 02:57
1/16 anonim válasza:
Igen, a nővéremé különösen ízletes.
16L
2/16 anonim válasza:
előfordul.
lány vagyok.
párszor lebuktam már, hogy túrom az orrom, vagy épp a számba tettem.
3/16 anonim válasza:
Túrni szoktam az orrom, ha szükséges, de nem szoktam megenni.
4/16 anonim válasza:
persze. Ha egy négytagú család gyűjti közel egy éven át, akkor összejön egy pörköltre való. Am van ahol népi eledel, de rendkív?ul drága, épp azért ,mert soká jön össze az adag, és a tárolása sem egyszerű. Vétek gombócba gyúrni és elpöckölni, vagy az előtted ülő hátára kenni a suliban.
5/16 anonim válasza:
én mindig elcsámcsogom, sztem nagyon finom a fika:) arcpakolásnak is kiváló!!
6/16 anonim válasza:
De hülyék itt egyesek... Az életben nem enném meg..
93 éves mamám szokta túrni és megenni amikor azt hiszi nem látjuk... fuj...
8/16 A kérdező kommentje:
A kérdés úgy merült fel bennem, hogy tegnap láttam egy férfit a metrón, aki ráadásul a felesége mellett ült, és megállás nélkül a következőt csinálta: A felesége mellette ült, tehát elvileg nem látta, és mikor azt hitte, más sem látja, kivette a fikát, egy ideig morzsolgatta, majd hamm bekapta. Látszott, hogy nem kispályás, beidegződött, megszokott mozdulatokkal tette. Volt vagy 50 éves kb.
Köszi a válaszokat! Remélem lesznek még...
2011. aug. 17. 11:26
9/16 anonim válasza:
Hát, nem mindig, csak ha már nagyon éhes vagyok, és nincs nálam kaja, meg egy ideig nem is érek haza enni. :\ Olyankor muszáj! De amúgy nem is rossz az íze, kivéve, ha náthás vagyok, na az nem az igazi. A náthás taki rossz! :D Egyébként meg nyami. :$
10/16 anonim válasza:
De gusztustalan vagy utolsó.. Te ezt komolyan mondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!