Ki szeret Trollkodni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy némelyik kérdésnél nem bírom megállni,hogy ne írjak vmi hülyeséget poénból. Ti is szerettek trollkodni? :D2011. aug. 17. 02:16
11/28 anonim válasza:
"A trollok alaptechnikája a szándékosan provokatív hozzászólás – valamilyen vitás kérdésben élesen állást foglalni, és ezzel flamewart kezdeményezni."
by wiki
12/28 anonim válasza:
"A trollok alaptechnikája a szándékosan provokatív hozzászólás – valamilyen vitás kérdésben élesen állást foglalni, és ezzel flamewart kezdeményezni."
Utolsó nyert. Amit általában trollkodásnak hívnak az vicceskedés. Használd a guglit, és tanulj meg tényleg trollkodni...
14/28 anonim válasza:
Egyébként meg qrvára nem vicces a kérdés. -.-"
15/28 A kérdező kommentje:
Te retardált!
Igen is vicces kérdés!
2011. aug. 17. 14:47
16/28 anonim válasza:
Fentebb írták, hogy mi a trollkodás valójában, úgy látszik, neked nem sikerült megértened. - _ _ -
17/28 A kérdező kommentje:
De nekem sikerült megértenem. Am. meg itt láttam vmelyik kérdésnél, hogy az én fajták, azok trollok és trollkodnak.
2011. aug. 17. 18:35
18/28 anonim válasza:
Hazudsz. Kiadod magad a lelkiismeretemnek, pedig az sose mondana ilyet.
20/28 A kérdező kommentje:
Hát pedig de... én a Te lelkiismereted vagyok :D
2011. aug. 17. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!