Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet venni SZIGET karszalagot...

TheTrollDog kérdése:

Lehet venni SZIGET karszalagot, miután vége a sziget fesztiválnak?

Figyelt kérdés
Nem akarok menni szigetre , de jól néznek ki a karszalagok ,..nekem is kéne egy ! Nem tudja valaki ,hogy vissza kellett-e adni vagy meglehet tartani és eladni valahol ? Normális válaszokat vagy nem normálisakat is elfogadok :D !
2011. aug. 15. 09:52
 1/7 szamóca.. ***** válasza:

trendiskedni akarsz hogy ott voltál, de valójában anyu nem engedett el? milyen szomorú...

nem kell visszaadni a karszalagokat, de nem is árusítanak. keress valakit aki ott volt, de csak levágvva tudja majd odaadni vszinü.

2011. aug. 15. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Te ott voltál , mert ha igen akkor mennyiért adod ?
2011. aug. 15. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem baj hogy ketté van vágva csak a sziget logo egyben legyen rajta :P
2011. aug. 15. 10:26
 4/7 szamóca.. ***** válasza:
nem voltam. tudod ki ad ki annyi pénzt...:D
2011. aug. 15. 10:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Igaz.. Amúgy mé ma is van Sziget nem ? Vagy holnap vagy ma van vége nem ?
2011. aug. 15. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:
még* És azt a fizető ezköz kártyát (meta pay card-ot ) is haza lehet vinni ?
2011. aug. 15. 10:35
 7/7 szamóca.. ***** válasza:
hát hallod azt nem tudom életemben egyszer voltam szigeten, akkor sem fizettem érte:D asszem ma van az utolsó nap, legalábbis tegnap még volt sürgölődés-forgolódás arra:)
2011. aug. 15. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!