Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyszer örökké akarok élni...

Egyszer örökké akarok élni máskor meg 1mp-el se többet, h van ez?

Figyelt kérdés

Olyan mintha két külön személy lennék érzelmileg. Egyszer mindent akarok az élettől és soha nem akarok meghalni, de pl most is elegem van az egész szarbol, teljesen kilátástalan minden és legszivesebben most kinyirnám magam. De ugyse lennék rá képes, ismerem magam...

22f

2011. aug. 13. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, velem is ez van, de ez teljesen természetes. Amikor minden összejön, akkor azt akarom, hogy örökké éljek, amikor meg nagyon rossz passzban vagyok, akkor pedig nem is akarok a világon lenni. Amikor így érzek, akkor én lefekszek aludni, ez segíteni szokott. Próbáld ki!
2011. aug. 13. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy ezek nem annak függvényében váltogatják egymást, hogy összejön-e valami vagy nem. Csak ugy spontán, nincs köze az aktuális történéseknek. Jo mondjuk az igaz, hogy inkább gödörben van az életem mint egyenesben, de szeretném azt hinni h kezdek kimászni belöle.
2011. aug. 13. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem se jön össze semmi és nálam is változnak folyton ezek az érzések. Egyszer véget vetnék az egésznek, egyszer pedig minden jó úgy, ahogy van. Hozzátenném többször szeretnék véget vetni...

21/F

2011. aug. 14. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!