Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek neki?

Milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelt kérdés

szeretnék valami különlegeset venni itt kint angliában ki is néztem pár cuccot pl ilyen cuki kis zokni ami olyan puha pamutos.. de muter azt mondta hogy nehogy azt vegyem a csajnak.nos ez olyan fura mert azt mondta hogy vegyek inkább valami fehérnemüt neki ami mondjuk egyedi.. valami cuki franciabugyis dolgot

A vicc az hogy a csaj 16éves és nem is nagyon beszéltünk még ugy igazán,de az elmult pár napban elég sokat.

írjatok már valamit 21f

2011. aug. 13. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél parfümöt, vagy valami szép toppot, vagy valami csajszisat.
2011. aug. 13. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:

én igazábol a francia bugyikér éhen halok:D olyasmit kéne?

toppot nem merek mer nem tudomm a méretét

parfümöt se akarok mert az meg tényleg olyan dolog hogy vagy eltalálod vagy nem de mivel ilyen sokféle van a piacon a rosseb tudja hogy mi tettszene neki

2011. aug. 13. 17:05
 3/7 A kérdező kommentje:

kort és nemet is kérek majd akik még irnak

köszönöm!:D

2011. aug. 13. 17:05
 4/7 anonim válasza:
Hát én 16 éves koromban jobban örültem egy táskának vagy valami jó pofa rucinak mintegy bugyinak :)23 l
2011. aug. 14. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
ahan!! mondasz valamit
2011. aug. 14. 11:54
 6/7 anonim válasza:
figy a rotációskapának is örülne vagy műfasz!!!!:) 15/L
2011. aug. 16. 09:02
 7/7 A kérdező kommentje:

kimélj a kapátol pls!

vibri helyett inkább adnám az enyémet....

21F

2011. aug. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!