Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szőrös az ember hónalja?

Miért szőrös az ember hónalja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy nagyobb felületen párolog az izzadtság és messzebbre érzödik a szag.

A természetben a hónaljmirigy szaga az egyik legerösebb szexuális vonzóanyag

2011. aug. 13. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért szőrös, hogy borotválhasd, aztán műhajat csinálhass belőle. :D
2011. aug. 13. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy ne fázon.

A fázó, didergő hónalj a legrettenetesebb dolog a világon...

2011. aug. 13. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

kedves második, te egy akkora lol vagy!

akkorát nevetettem, hogy kiment az álom a szememből, pedig épp mostanában szerettem volna aludni egy órácskát!

és a kérdésre a válasz, amit én tanultam.

a bőr és a szőr az embereknél is, az állatoknál is egyfajta bioelekrtomos közeg. védi a testet idegen besugárzásoktól, mint ahogy a Földet is védi egy burok a Nap besugárzásaitól.

a hónalj olyan része a testnek, ahol nyirokcsomók vannak, tehát az immunrendszerben fontos szervek, a szőr mint valami ernyő, elfedi ezeket a fontos szerveket, hogy nehezebben támadhatóak legyenek. ezért vannak olyan kozmetikusok, akik valójában nem pártolják a hónalj gyantát.

az agy körül is nem véletlenül van haj, a nemi szerveket is sűrű szőr fedi, hogy nagyobb védelemben részesüljenek, mint "kevésbé életfontosságú" részei a testnek, mint pl a láb, a kar. persze nekünk fontos, hogy tudjunk járni, a kezünket tudjuk használni, de megfigyelhető, hogy hidegben inkább a végtagjainkba áramlik kevesebb vér, mint pl a belső szerveinkhez.

2011. aug. 13. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:

12:17 vagyok

bocsánat, a harmadik kommenten nevettem nagyot, nem a másodikon!

2011. aug. 13. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

hogyha nem lenne, az oldaladon csurogna le a izzacság.

:)

2011. aug. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!