Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új project. Segítessz? (bővebben)

Új project. Segítessz? (bővebben)

Figyelt kérdés
Írni szeretnék egy oldalt. Nekem az lenne az elképzelésem, hogy lenne mindenkinek egy profilja. Kitöltené, tölthetne fel képeket. A többi ember pedig véleményezhetné vagy névvel, vagy névtelenül. Lenne még egy privát üzenetküldő rendszer. Szerintetek életképes lenne? Te mivel egészítenéd ki?
2011. aug. 12. 18:53
 1/6 anonim válasza:
Most annyi közösségi oldal van, hogy nem igazán lenne működőképes szerintem.
2011. aug. 12. 18:56
 2/6 sumergo válasza:
56%
Egyrészt rengeteg ilyen van, másrészt először helyesen kellene írni, aztán oldalt szerkeszteni!
2011. aug. 12. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Sumergo, szerinted mit írt helytelenül?:DDD Amúgy próbáld meg, viszont szövődjön egyféle téma köré, akkor több látogató lehetne, mert csak úgy szerintem a facebook meg stb mellett nem sokan fognak regisztrálni.. Viszont ha ez foci, tenisz, valamilyen sport, hobbi, stb köré szövődik, akkor az azonos érdeklődésű emberek a téma miatt belépnek.. Szerintem.
2011. aug. 12. 19:00
 4/6 sumergo válasza:
Segítessz
2011. aug. 12. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen típusú oldal lehetne sikeres? Pl. ez a gyakorikerdesek.hu nagyon megy. Valami hasonló ötlet?
2011. aug. 12. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
faszbúk
2011. aug. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!