Hogy szoktatok Puttót játszani? Mi a trükkötök/?
Hát, nekem van egy stabil számsorom 2 húzásra, 1*-es téttel. Emellé hol egy másik kézi random számsort vetek be, vagy egy gépi számsort. Ezt is 2 húzásra.
De nagyon vigyázz, mert a játék gyorsasága miatt könnyebb rabjává válni mint pl. az 5ös esetében. Könnyen kialakulhat függőség.
Ha játszani akarsz, először is egy kalappal, másodszor határozd el, hogy sosem mész feljebb egy minimális összegnél a játékfogadásnál.
Én pl. felállítottam magamnak egy korlátot, hogy ha játszok, akkor is max 2* egy hónapban és 2 húzásra csak, és sohasem megyek feljebb.
Végezetül: noha tegnap, mikor játszottam vele, nyertem 1600 hufot (400 hufból), ennek ellenére, mivel látszólag jók a nyerési esélyek, fenntartom a valószínűségét, hogy kompjúterrel manipulálják a nyertes számokat, hogy a fődíj csak akkor nyerhető meg, amikor nekik úgy tarja kedvük. A játék lebonyolítása teljesen kompjúteres.
Igen,ez bennem is megvan hogy mindent computer irányít.
DE mivel 5 percenként huzzák, 20 szám.. akkor is nagyobb az esély h ök olyat huzzanak ki a géppel,amit senki nem ikszelt. Én spec ma játszottam, kb 2-3 havonta játszok vmit.Tehát ritkán. Én első körben 4szeres téttel játszottam,5 huzásra,4000 Ft-ba került 2400 Ft-ot nyertem. Másodikra 4szeres téttel játszottam ismét 5 huzásra és B mezöbe 2 számot jelöltem,így ez 8000 Ft-ba került, 25600 Ft-ot nyertem. És volt egy utolsó köröm,amiben ugy emlékszem 2szeres szorzoval játszottam 2 huzást,ami 1600 Ft-ba került és 400 Ft-ot nyertem.
Összegzés : 13600Ft kiadás, 28400 Ft nyeremény, tehát a nyereség 14800 Ft.
Nekem amugy az 5 huzás , 3 vagy 4szeres tét , és a B mezöben 2 szám jelölése vált be általában. 2-3 honapja játszottam ilyen módon,szintén pozitív volt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!